Eline Baete

De slagzin die door Eline werd gekozen is tekenend voor wie ze is als mens, maar vooral ook als diëtiste. Voor haar is het meer dan ooit de patiënt die het voortouw neemt. Des te groter de wil bij haar patiënten des te gemotiveerder Eline bij het uitstippelen van haar plan. De you in de slagzin is niet per toeval ‘YOU’ in hoofdletters, de persoonlijke doelen en waarden zijn heilig voor haar.

Diëtiste Eline Baete rondde haar opleiding voedings- en dieetkunde aan de Plantijn Hogeschool (nu Artesis Plantijn) in 2012 succesvol af. Een master in de gezondheidsvoorlichting en -bevordering aan de Universiteit van Gent stelde haar echter in staat om haar horizon nog wat verder te verruimen. Ook Eline deinst met andere woorden niet terug om diepere of bredere kennis tot zich te nemen. Op haar traject zijn bijscholingen dan ook schering en inslag. Onlangs verdiepte ze zich nog in de wereld van “voeding bij jonge kinderen tot adolescenten” en “eetstoornissen”. Voeg hier nog een opleiding postgraduaat diabeteseducator aan toe om te komen tot de diëtiste van formaat die Eline is. Haar brede interessegebied benadrukt de passie waarmee ze ook cliënten onder haar hoede neemt. Als geen ander wil ze met hen aan langetermijndenken doen, hoe invloedrijk de omgeving van de cliënt ook moge zijn.

Uiteraard hebben dergelijke brede opleidingen ook voor haar de deuren naar het onderwijs wagenwijd opengezet. Naast de diëtistenpraktijk is Eline actief als lector op de AP Hogeschool te Antwerpen.

Your only limit is YOU