Getuigenissen

Persoonlijke Getuigenissen

Liesbet V.

Een jaar geleden stapte ik naar deze diëtistenpraktijk De Ridder, op aanraden van mijn huisarts. Ik nader de 50 en wilde iets aan mijn gewicht doen. Ik kon jaren in kledingmaat 42 maar dat lukte niet meer. Het werd maat 44 of zelfs wat meer en kleren hierbij zijn gewoon veel minder beschikbaar in een ‘gewone’ winkel. Frustratie bij het winkelen. Gevolg: compenseren met iets lekkers… Een vicieuze cirkel dus.

Lees het hele verhaal

Boris C.

“You struck a chord with me” toen je mij zei dat veel variatie in voeding zijn belang heeft omdat er in bvb. rode kool bepaalde voedingsbestanddelen zitten die je niet zal terugvinden in een andere groente enz. Ik heb veel meer variatie in mijn voeding ingebracht!

Frédéric V. G.

Ik wil  u bedanken voor de zeer interessante, verhelderende, to-the-point presentatie die u eind vorig jaar, op zaterdag 3/12 in Wilrijk meer bepaald, heb gehouden tijdens het congres van VVKVM.

Ik keerde naar huis met nieuwe, aangepaste inzichten en kennis, bevestigingen, ook met nieuwe vraagtekens en bedenkingen die dan leiden tot nieuw opzoek- en/of denkwerk. Maar vooral met zeer veel goesting!!

Irène M.

Nu 3 1/2 maand later ben ik 18 kg afgevallen en ik besef dat zoet en chips waar ik zo verzot op was niet nodig zijn om me goed te voelen

Lees het hele verhaal

Patrick B.

Dat ik deze prestatie heb kunnen leveren heb ik te danken aan het feit dat ik zo’n 30 kg vermagerd ben.

Lees het hele verhaal

Bedrijven & Teams

H. B.

Zaterdag woonde ik de studiedag ‘voeding en sport: van begeleiden tot overdrijven’ bij, waar  onder andere u kwam spreken. Ik wou u graag nog bedanken voor de boeiende lezing! Het is leuk om iemand aan het woord te zien die met zoveel passie spreekt. Ik ben zelf laatstejaarsstudent voedings- en dieetkunde in Gent en wil later ook graag verder gaan in de sportdiëtetiek, daarom dat ik het net zo boeiend vond! 

Ronald Gaastra

Voor het vertrek naar de Olympische Spelen te Rio tweette Ronald Gaastra het volgende:

“Inge De Ridder heeft haar laatste voeding instructies gegeven voor dit seizoen. Bedankt topper!!!”

20614577_1779548942085416_1032423340_n