Tarieven

De door ons gehanteerde tarieven zijn afgestemd op de adviesprijzen opgesteld door de “Vlaamse Vereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten”. Bovendien bieden wij patiënten een vrijblijvende keuze wat betreft betalingen. Bij ons heb je namelijk naast de mogelijkheid om per beurt te betalen ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vijf-beurten kaart.

Vervolgens delen wij u ook graag mee dat alle  mutualiteiten consultaties bij een diëtist(e) (gedeeltelijk) terugbetalen. Hier zijn uiteraard wel bepaalde strikte voorwaarden aan verbonden. Vraag daarom eerst informatie bij uw plaatselijke mutualiteit, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Het spreekt voor zich dat de diëtisten over een erkend RIZIV nummer beschikken. Dankzij dit nummer kunnen patiënten met een voortraject diabetes gedeeltelijke terugbetaling krijgen. Iedere patiënt met diabetes type 2 krijgt tweemaal per jaar een consultatie (telkens van ½ uur) terugbetaald,  op voorwaarde dat de arts het voortraject diabetes opstart en een verwijsbriefje meegeeft.

Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de Vlaamse Diabetesliga.