De Getuigenis van Irène M.

Ik wil toch even beginnen met 1 simpel woord met heel veel betekenis en dat is BEDANKT Eline!
Einde vorig jaar voelde ik mij zodanig slecht in mijn vel, liever thuis opsluiten en asociaal zijn dan plezier in het leven te hebben; tot ik de moed vond om Diëtistenpraktijk DE RIDDER te bellen. Heel mijn leven dieet ik al, maar dan op de verkeerde manieren. Alle crash diëten heb ik geprobeerd, veel afgevallen natuurlijk maar niet vol te houden en dubbel zo veel gewicht erbij. Ik dacht ik krijg dat gewicht er nooit meer af, mijn 1ste afspraak bij Eline dacht ik er nog niet anders over maar ik wist wel dat ik ervoor moest gaan. Haar nieuwe eetmethode (moest meer eten dan ik ervoor at) maar op een heel andere manier gaf mij voldoening. De kilo’s gingen eraf en ik had helemaal niet het gevoel dat ik aan het diëten was, super gevoel gaf me dat. Nu 3 1/2 maand later ben ik 18kg afgevallen en ik besef dat zoet en chips waar ik zo verzot op was niet nodig zijn om me goed te voelen! Als ik een slecht moment heb ga ik wandelen of spring ik op de fiets, super afleiding.
Mijn BMI is spectaculair gezakt en voel me veel beter. Nu kan ik tenminste mijn kleindochter tillen zonder problemen.
Ik heb nog wel een weg af te leggen, maar weet dat het me zal lukken met de steun en de antwoorden die je krijgt van de diëtiste. Het zal me ook lukken om mijn gewicht te behouden, daar ben ik zeker van!

Geef een reactie